VIDEOKURSER

Åbne kurser samt tilrettelagte forløb

og workshops for virksomheder

Vi tilrettelægger kurser for journalister og kommunikationsmedarbejdere, som ønsker at arbejde professionelt med video. Nedenstående kurser udbydes i samarbejde med Pressens Uddannelsesfond, men I kan også kontakte os og få jeres helt eget tilpassede kursus.

Video med mobilen i Zoo – begynder

Kurset, der sikrer, at du bliver fortrolig med at optage og redigere video med din mobil – OG får produceret elementer, der kan bruges direkte efter kurset.

Bliv en skarp videoformidler
Kurset  for dig der ønsker at optimere din optræden, når du bliver filmet. Her vil du få en række anvendelige teknikker til at lave den stærke performance foran kameraet.

Video med mobilen i Zoo

Video med mobilen er et praktisk kursus, hvor du lærer at optage, redigere og publicere videoer med mobilen. Du får tips og tricks til at produktionen.

Individuelt videokursus

Vil du lære at producere video til netop dit formål, og på det niveau og det udstyr, du kender? Så hop på dette nye, individuelt tilpassede videokursus

Online video – få succes med YouTube Kurset er tilrettelagt så deltagerne når hele vejen rundt om YouTube – både historisk, analytisk, teknisk og praktisk!


Optag på mobilen, rediger på computeren På kurset bliver du fortrolig med at optage på mobilen og derefter redigere på computeren.

 

Kontakt os

Har du spørgsmål eller ønsker du at booke et kursus
eller en videoproduktion, glæder vi os til at høre fra dig.