WELOVEVIDEO

Videoproduktion, videokurser

og eget videostudie

MARIA GOTTLIEB

Partner og video-producent
Tlf: 22 85 45 06
E-mail: maria@welovevideo.dk

RUNE MICHELSEN

Partner, producent og kursusleder
Tlf: 60 20 10 15
E-mail: rune@welovevideo.dk

KRISTINA WINDING

Web ansvarlig
Tlf: 26 57 36 12
E-mail: kristina@welovevideo.dk

CARSTEN RINGHOLM

Fotograf

KENNETH SPOHR

Webcast producer

ANDERS GRAVER

Fotograf

WeLoveVideo har siden 2000 leveret videoproduktioner, afholdt kurser og udviklet strategi for en lang række små og store virksomheder, mediehuse, foreninger og organisationer.

Vi har været med siden online-video brød igennem og har alle årene erfaret, hvor vigtigt det er – foruden selve videoproduktionen – at vide alt om distribution, sociale medier og brugeradfærd i forhold til at få succes med videoproduktionen.

Vi er altid med på nyeste viden omkring, hvordan man får mest ud af sit videoindhold på nettet.

Online-brugerne bliver i stigende grad mere visuelt orienteret – og med vores mobile devices går denne udvikling hurtigere end nogensinde. Alle virksomheder bør derfor forholde sig til, hvordan og til hvad, de kan bruge video. En af de største barrierer for at virksomheder kommer i gang med video, er frygten for, at det er for dyrt. Vores erfaringer er, at alle virksomheder med en stram planlægning af videoindsatsen kan bruge video, uden at det behøver at sprænge budgetterne.

Det handler blandt andet om, at opstille de rigtige mål, at producere ‘billigst muligt’ – og hyppigt – og ikke mindst om at vide, hvordan man læser de tal, der er i videostatistiksystemer og bruge resultaterne til at skabe flere konverteringer.

VI HAR BLANDT MANGE ANDRE SAMARBEJDET MED...

Kontakt os

Har du spørgsmål eller ønsker du at booke et kursus
eller en videoproduktion, glæder vi os til at høre fra dig.

WeLoveVideo, Algade 15N, 4000 Roskilde