HOW-TO FILM

Gør dine brugere i stand

til at handle...

HOW-TO GENREN BOOMER

How-to genren er de senere år eksploderet i udbredelse – og er i dag absolut en af de mest dominerende videogenrer på nettet. YouTube fremhæver også ofte genren som en af de absolut mest populære, hvor brugerne på deres platform i vid udstrækning søger på how-to-indhold – og ’Do it youself-videoer’ (DIY)

Vi producerer how-to-video på mange forskellige måder. Som klassiske video-how-tos med en ’instruerende vært’ til produktioner med brug af animationer, håndtegninger, grafik og speak i kombination. En genrer vi helt sikker kommer til at arbejde meget mere med de kommende år.

CCC

CCC

BRUG VIDEO TIL INFORMATION DER ER FYSISK OG KOMPLEKS

Videoer er gode til at formidle kompleks information fordi kombinationen af lyd, grafik og billedside kan øge muligheden for at patienterne forstår informationen

Der ligger mange ekstra informationer i videobilledet, som kan være svære at beskrive i tekst. Video er derfor særligt godt til fysisk information, eksempelvis hvordan operationslokalet ser ud, hvordan lungerne er opbygget eller hvordan en træningsøvelse udøves korrekt.

CCC

CCC

CCC

CCC

FLERE MULIGHEDER MED VIDEO

En videopakke kan bestå af ét eller flere af elementerne nedenfor:

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG VIDERE MED DIN HOW-TO FILM?

Kontakt os

Har du spørgsmål eller ønsker du at booke et kursus
eller en videoproduktion, glæder vi os til at høre fra dig.