GRATIS FYRAFTENSOPLÆG

OM ONLINEVIDEO

DEN 8. MAJ 2019

Kom og mød os i vores hyggelige lokaler i hjertet af Roskilde

WeLoveVideo holder gratis fyraftensoplæg  om onlinevideo 
og inviterer jer samtidig til at opleve vores dynamiske videostudie.

Dato: Onsdag den 8. maj 2019 kl. 15.30-17.00.
Sted: I WeLoveVideos lokaler – Algade 15N, 4000 Roskilde

Vi indleder med et inspirerende oplæg om nyeste tendenser
inden for video på websites og sociale medier. 

Vi kommer også ind på nyeste tendenser inden for selve produktionen – herunder mobil-video. Og så bliver der også tid til diskussion og spørgsmål.

Du kan forvente at gå fra mødet med mere viden om:

  • Hvordan kan offentlige og private virksomheder bruge online-video optimalt?
  • Hvilke videogenrer, platforme og sociale medier er altafgørende at kende lige nu?
  • Hvad gør andre - og hvordan kan man selv komme igang eller videre med video?

Vi serverer en kold forfriskning og glæder os til at møde jer.

NB! Kun 10 pladser. Skynd dig at tilmelde dig. 
Send en e-mail til Kristina på: kristina@welovevideo.dk

OM WE LOVE VIDEO

WeLoveVideo har siden 2000 leveret videoproduktioner, afholdt kurser og udviklet strategi for en lang række små og store virksomheder, mediehuse, foreninger og organisationer.

Vi har været med siden online-video brød igennem og har alle årene erfaret, hvor vigtigt det er – foruden selve videoproduktionen – at vide alt om distribution, sociale medier og brugeradfærd i forhold til at få succes med videoproduktionen.

Vi er altid med på nyeste viden omkring, hvordan man får mest ud af sit videoindhold på nettet.

Online-brugerne bliver i stigende grad mere visuelt orienteret – og med vores mobile devices går denne udvikling hurtigere end nogensinde. Alle virksomheder bør derfor forholde sig til, hvordan og til hvad, de kan bruge video. En af de største barrierer for at virksomheder kommer i gang med video, er frygten for, at det er for dyrt. Vores erfaringer er, at alle virksomheder med en stram planlægning af videoindsatsen kan bruge video, uden at det behøver at sprænge budgetterne.

Det handler blandt andet om, at opstille de rigtige mål, at producere ‘billigst muligt’ – og hyppigt – og ikke mindst om at vide, hvordan man læser de tal, der er i videostatistiksystemer og bruge resultaterne til at skabe flere konverteringer.

VORES 2018 I TAL

Videoproduktioner
Kurser
Publikationer

PROFESSIONELT VIDEOSTUDIE

Oplev vores lille, dynamisk videostudie – hvorfra vi hurtigt og effektivt kan producere professionelle livecasts, optage oplæg, afholde webinarer eller producere pakker af e-læringsmoduler. Eller noget helt femte ud fra dine idéer…

Setuppet er hurtigt og fleksibelt. Vi har opsat tre kameraer – kan afvikle eventuelle slides live ind i præsentationerne og via den store bagskærm kan vi placere jer visuelt præcis i det miljø/ med den baggrund I ønsker.

Vi laver allerede faste produktioner for Coop, Mediernes Efteruddannelse og bruger selv studiet dagligt til at producere videoer til brug på vores egne kurser.