WEBINAR

Brug video til din

undervisning

Vi producerer mange forskellige typer webinarer.

Nogle gange afvikler vi det i vores eget videostudie (læs mere her) – andre gange producerer vi ude på de locations og i det miljø, der passer bedst.

Vi har stor erfaring i at bruge video som led i undervisning. Både ’LIVE’ og ondemand – og udvikler hele tiden nye formater og samler erfaringer i forhold til hvordan man bedst udnytter e-læringsvideo

Vi er særligt optaget af hvordan video optimalt kan bruges til at skabe den bedste læring, og hvordan man kan udnytte interaktionen (digitalt) til at producere de bedste e-læringmoduler.

Ring og hør meget mere – og se enkelte eksempler her. Vi har mange flere konkrete cases at drøfte ud fra, men som vi af naturlige rettighedsmæssige hensyn ikke kan publicere her.

CCC

CCC

BRUG VIDEO TIL INFORMATION DER ER FYSISK OG KOMPLEKS

Videoer er gode til at formidle kompleks information fordi kombinationen af lyd, grafik og billedside kan øge muligheden for at patienterne forstår informationen

Der ligger mange ekstra informationer i videobilledet, som kan være svære at beskrive i tekst. Video er derfor særligt godt til fysisk information, eksempelvis hvordan operationslokalet ser ud, hvordan lungerne er opbygget eller hvordan en træningsøvelse udøves korrekt.

CCC

CCC

CCC

CCC

FLERE MULIGHEDER MED VIDEO

En videopakke kan bestå af ét eller flere af elementerne nedenfor:

HVORDAN KAN VI HJÆLPE JER VIDERE?

Kontakt os

Har du spørgsmål eller ønsker du at booke et kursus
eller en videoproduktion, glæder vi os til at høre fra dig.

Scroll til toppen